Vacature: Performance Marketeer

Over Well Played Marketing

 

Well Played Marketing bedrijft marketing voor organisaties in de iGaming. Een van hun grootste klanten is GGPoker: wereldwijd marktleider in online poker. Zij bestaan minder dan tien jaar, maar hebben in korte tijd de markt weten te ontwrichten. GGPoker heeft in 2020 zelfs het Guiness Book of World Records verbroken door het online pokertoernooi met de allergrootste prijzenpot te organiseren!

Well Played Marketing (WPM) bestaat uit acht collega’s met kennis over o.a. affiliate marketing, crm/e-mailmarketing en social media. De verwachting is dat het team in de toekomst verder groeit met nog meer specialisten. De iGaming is een dynamische sector waarin diverse uitdagingen maar ook kansen liggen. WPM is gevestigd in een mooi verzamelpand in Arnhem dat van alle gemakken is voorzien. Parkeren doe je voor de deur, een lekkere lunch haal je in het restaurant en pauzeren kan aan de, jawel, pokertafel die een prominente plek inneemt in het kantoor.

Wij zoeken een Performance Marketeer

 

Nee, je hoeft geen pokerliefhebber te zijn maar je moet wel willen winnen! Wij zoeken namelijk een marketeer die continu kansen ziet om alle – voornamelijk online – activiteiten voor GGPoker te optimaliseren. Je zit niet (alleen) aan de knoppen. Sterker nog: jouw voornaamste rol is het spotten, initiëren en coördineren van kansen ter verbetering. Jij bent continu on top of your game en challenget je collega’s en externe partnerbureaus om het maximale rendement te halen uit o.a. display, paid search en paid social campagnes.

Het wordt jouw verantwoordelijkheid om:

 • ROI positieve campagnes op te leveren. Dat betekent o.a. dat je nieuwe campagnes initieert, KPI’s opstelt, bureaus aanstuurt, hun output beoordeelt, bijstuurt en optimaliseert. Jij bent de drijvende kracht!
 • de resultaten van alle campagnes te managen en rapporteren aan de Country Manager
 • continu te zoeken naar nieuwe kansrijke partners, kanalen en partnerbureaus. Belangrijk hierbij is dat jij de concurrentieomgeving, lokale regelgeving en beschikbare advertentiekanalen leert kennen en begrijpen.

Geen zorgen: je doet het niet alleen! Zoals gezegd staan er externe partnerbureaus voor je klaar. Daarnaast werk je veel samen met het Global Advertising team in Toronto en de Country Manager van Nederland. Marketing stroomt door zijn bloed en hij is onderdeel van je team. Korte lijntjes dus, fijn!

Jij bent

 • iemand met een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol. Kennis van de branche is een pré maar geen must.
 • een stevige adviespartner voor de Country Manager. “Ik zoek iemand die mij nog iets kan leren op het gebied van (performance) marketing!”
 • iemand die (veel) verantwoordelijkheid kan dragen, keuzes durft te maken, adviseert en experimenteert
 • een online marketeer met een flinke bak aan toolkennis. Denk aan GA4, Search Console, Programmatic Advertising, Meta, Data Studio, Bing en The Trade Desk
 • iemand die vloeiend Engels spreekt

Zoals je wellicht weet, wordt de wet- en regelgeving rondom kansspelen regelmatig aangescherpt om het risico op verslaving en/of fraude te verkleinen. WPM vindt dit een goede ontwikkeling. Echter: op het gebied van marketing brengt dit uitdagingen met zich mee. Dat vraagt om een ‘growth mindset’. We zoeken iemand die in elke uitdaging een kans ziet, zijn pokerface in de plooi houdt en regelmatig zegt “we zouden ook nog…”

Wat jij van WPM mag verwachten

 

 • Een salaris tussen de € 3.900,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw kennis, netwerk en ervaring
 • Een prestatiebonus die kan oplopen tot twee bruto maandsalarissen per jaar
 • Sturing op basis van output. Dat betekent extreme vrijheid, o.a. als het gaat om jouw werktijden.
 • De mogelijkheid om twee dagen per week thuis te werken
 • Een wekelijkse domibo
 • 25 vakantiedagen

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij ervan overtuigd dat deze baan voor jou is? Wil je meer weten? Mail of bel dan met suzette@mrktng.nl / 06-20832547 of carianne@mrktng.nl / 06-53463136.

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie?

Wij nemen binnen drie werkdagen na jouw sollicitatie contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Zijn we allebei enthousiast? Dan stellen wij je voor bij Well Played Marketing. Dat doen we aan de hand van jouw cv en een kort gespreksverslag.

Is WPM nieuwsgierig? Dan zit je binnen no time bij hen om tafel, in Arnhem. Wat je mag verwachten is een open en gelijkwaardig gesprek waarin jullie samen op zoek gaan naar de match. Smaakt het 1e gesprek naar meer? Dan volgt er nog een gesprek. Wanneer jullie er beiden voor willen gaan, ontvang je van WPM een aanbod.

Blij met het aanbod? Dan is het tijd om te ondertekenen. Je gaat rechtstreeks in dienst bij WPM (niet bij MRKTNG.nl). Wij blijven gedurende de gehele procedure betrokken en zijn altijd bereikbaar voor advies, tips en hulp.

Meer details

Marketing specialisaties:
 • Campagne ontwikkeling
 • Data
 • Analytics
Gewenst aantal uren:
 • 32 – 36 uur
 • 36 – 40 uur
Locatie:
 • Arnhem
Publicatiedatum:
 • 28.07.2023

Contactpersoon

Carianne van MRKTNG.nl

Koopmanslaan 29
7005BK Doetinchem
T: 0314-200090
E: info@mrktng.nl

Kennis maken? 
 Benieuwd naar wat we tot nu toe in Nederland hebben gedaan voor GGPoker. Check de social media kanalen van GGPoker Nederland