Over ons

Well Played Marketing is een full service marketing agency gericht op de I Gaming industrie. Wij onderscheiden ons door met veel passie marketing diensten te verlenen aan opdrachtgevers. Poker en Casino games zitten in ons bloed net als Marketing. 

Het Well Played Marketing Team

Mathijs Jonkers

Mijn naam is Mathijs Jonkers, oprichter en directeur van Well Played Marketing. Marketing is mijn grote passie en met mijn persoonlijkheidsprofiel “assertive entrepreneur” ben ik iemand die helpt om organisaties door te ontwikkelen. Marketing zit in de hele organisatie en niet alleen in communicatie. Van Marketing Strategie tot aan de uitvoering van Performance Marketing en het creëren van uitingen. 

Jasper Buzing

Ik ben sinds augustus 2021 werkzaam voor Well Played Marketing, waar ik voor onze opdrachtgever GGPoker de zorg draag voor het up-to-date houden en vertalen van de website en software. Daarnaast houd ik me als CRM & e-mail marketeer bezig met Customer Engagement; de (her)activatie en retentie van onze bestaande klantendatabase om zo de Customer Lifetime Value te verhogen.

Khai Nguyen

Khai Nguyen is de naam en ik ben een echte Digital Native.
En dit is terug te zien in mijn werk bij Well Played Marketing. Bij WPM verzorg ik voornamelijk de Social Media kanalen van onze klant(en). Het streamlinen van ‘Wie zijn wij’ en ‘Wie willen wij zijn’ vind ik een van de mooie aspecten in dit vak. 

Stijn Augustinus

Als Affiliate Manager Nederland bij Well Played Marketing ben ik verantwoordelijk voor alle Nederlandse affiliates van GGPoker. Hierbij zet ik nieuwe strategische samenwerkingen op en onderhoud ik de relaties met onze bestaande partners om het bereik van GGPoker in Nederland te vergroten. Als ervaren pokerspeler heb ik veel kennis van de markt waarin wij werkzaam zijn. 

Femke Jonkers

Als Controller & Officemanager draag ik zorg de gehele administratie en ontzorg ik het team, zodat zij hun werk goed kunnen doen. 

Dewan van Onselen

Mijn naam is Dewan van Onselen. Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam bij Well Played Marketing als Junior Marketeer. Mijn werkzaamheden zijn divers. Ik doe alles wat met (online) marketing te maken heeft. Geen dag is hetzelfde en er zijn veel specialisatiemogelijkheden binnen het vakgebied. Daarnaast is marketing continu in ontwikkeling, je bent nooit uitgeleerd.

Michel Bakkenes

Mijn persoonlijke missie? Het optimaliseren van onze online performance! Met een sterke passie voor digital marketing en de nodige ervaring op zak, streef ik ernaar om onze digitale impact te maximaliseren. Als Head of Digital Marketing werk ik samen met het team en onze (internationale) partners aan doordachte strategieën, creatieve oplossingen en kijk ik ernaar uit om nieuwe kansen te ontdekken.

Stage Marketing & Communicatie

Wil jij later in de Marketing & Communicatie gaan werken? Dan weten we zeker dat een stage bij Well Played Marketing je gaat bevallen. Lees hier meer over onze stage vacatures