Over ons

Well Played Marketing is een full service marketing agency gericht op de I Gaming industrie. Wij onderscheiden ons door met veel passie marketing diensten te verlenen aan opdrachtgevers. Poker en Casino games zitten in ons bloed net als Marketing. 

Het Well Played Marketing Team

Mathijs Jonkers

Mijn naam is Mathijs Jonkers, oprichter en directeur van Well Played Marketing. Marketing is een grote passie van mij en met mijn persoonlijkheidsprofiel “assertive entrepreneur” ben ik iemand die helpt om organisaties door te ontwikkelen. Marketing zit in de hele organisatie en niet alleen in communicatie. Van Marketing Strategie tot aan de uitvoering van Performance Marketing en het creëren van uitingen. 

Jasper Buzing

Ik ben sinds augustus 2021 werkzaam voor Well Played Marketing, waar ik voor onze opdrachtgever GGPoker de zorg draag voor het up-to-date houden en vertalen van de website en software. Daarnaast houd ik me als CRM & e-mail marketeer bezig met Customer Engagement; de (her)activatie en retentie van onze bestaande klantendatabase om zo de Customer Lifetime Value te verhogen.

Khai Nguyen

Khai Nguyen is de naam en ik ben een echte Digital Native.
En dit is dan ook terug te zien in mijn werk bij Well Played Marketing. Bij WPM verzorg ik namelijk de Social Media kanalen van onze klant(en). Het streamlinen van ‘Wie zijn wij’ en ‘Wie willen wij zijn’ vind ik een van de mooie aspecten in dit vak. 

 

Femke Jonkers

Als Controller & Officemanager zorgt Femke er voor dat de financiën goed beheerd worden, de administratie op orde is en ontzorgt ze het team, zodat dat iedereen zijn werk goed kan doen. 

Stijn Augustinus

Als Affiliate Manager Nederland bij Well Played Marketing ben ik verantwoordelijk voor alle Nederlandse affiliates van GGPoker. Hierbij zet ik nieuwe strategische samenwerkingen op en onderhoud ik de relaties met onze bestaande partners om het bereik van GGPoker in Nederland te vergroten. Als ervaren pokerspeler heb ik veel kennis van de markt waarin wij werken. 

Dewan van Onselen

Mijn naam is Dewan van Onselen. Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam bij Well Played Marketing als Junior Marketeer. Mijn taken bij WPM zijn divers, eigenlijk alles wat met (online) marketing te maken heeft. Geen enkele dag is hetzelfde en er zijn veel specialisatiemogelijkheden binnen het vakgebied. Daarnaast is marketing continu in ontwikkeling, je bent nooit uitgeleerd.

Performance Marketeer

Wij zijn nog op zoek naar een ervaren performance marketeer. Ben jij of ken jij die persoon? Lees dan hier meer over de vacature.

Stage Marketing & Communicatie

Wil jij later in de Marketing & Communicatie gaan werken? Dan weten we zeker dat een stage bij Well Played Marketing je gaat bevallen. Lees hier meer over onze stage vacatures