GGPoker en de voetbalclubs NEC Nijmegen, Excelsior Rotterdam, FC Emmen en Go Ahead Eagles zijn een samenwerking aangegaan. GGPoker verbindt zich als partner aan de voetbalclubs en zal op verschillende manieren zichtbaar zijn in de stadions. 

NEC Nijmegen

Algemeen directeur N.E.C., Wilco van Schaik, is trots op het nieuwe partnership: “GGPoker is een grote partij in de online kansspelmarkt. Zij zijn in enkele jaren uitgegroeid tot één van de grootste goksites ter wereld. We zijn blij een dergelijke partij als GGPoker te binden, omdat dit een nieuw soort partner is binnen de voetbalwereld en zodoende samen naamsbekendheid kunnen creëren. We hopen samen een mooi seizoen door te maken en een stabiele basis te leggen voor een succesvolle toekomst.”

Excelsior rotterdam

Directeur Daan Bovenberg van Excelsior Rotterdam: ,,Het partnership tussen Excelsior Rotterdam en GGPoker is mogelijk na de opening van de online kansspelmarkt, die voor voetbalclubs nieuwe kansen biedt op mooie samenwerkingsverbanden zoals dit. Door de samenwerking denken wij een mooie koppeling te kunnen maken tussen de achterban van onze club en de mogelijkheden die GGPoker te bieden heeft.’’

FC Emmen

Op 23 oktober 2021 is GGPoker ook sponsor geworden van FC Emmen. De club uit Drenthe promoveerde vorig jaar naar het hoogste niveau. De club maakte bekend dat het vanaf de uitwedstrijd tegen Roda JC, op 23 oktober 2021, met het logo van de online pokersite op de broek zal spelen.

Go Ahead Eagles

“Go Ahead Eagles is erg blij met deze samenwerking en hoopt dat dit een nieuwe stap is richting een nog mooiere voetbalcultuur rondom Go Ahead Eagles.”

Reactie Mathijs Jonkers

“GGPoker is sinds begin oktober actief in Nederland, nadat het op 1 oktober een vergunning kreeg van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Veel voetballiefhebbers houden ook van een potje poker. Daarom maken wij graag de stap naar het Nederlandse voetbal en willen we voetbalfans kennis laten maken met het wereldwijde merk, GGPoker”, aldus Mathijs Jonkers, Country Manager GGPoker.